Edellinen bloggaus koski aihetta Facebook-sivut. Nyt käsittelen aihetta Facebook-ryhmät: Uhka vai mahdollisuus?

Tähän minun on helppo vastata: Mahdollisuus!!! Ihan ehdottomasti mahdollisuus! Uhkia ei ole, Ainut heikkous ryhmissä on se, että niiden kautta ei voi mainostaa, mutta sekin on tosi pieni heikkous. Koska mainostamisenkin totesin olevan paikoin kyseenalaista.

Minä olen aktiivi monessa ryhmässä. On koiraryhmät heppa,- ja aasiryhmät, yrittäjätryhmät, paikallisryhmät… Niin paljon ryhmiä, niin paljon asiaa. Ohjailen omaa aktiivisuuttani ryhmien kanssa mielenkiinnon kohteen, ja tarpeellisuuden/ajankohtaisuuden mukaan.

Esimerkiksi muuttoa tehdessäni pidin paikoin ilmoitukset kirppis, – yms, ryhmissä päällä jotta näkisin heti ja nopeasti josko joku on myymässä/ostamassa jotakin mitä minä tarvitsen/en tarvitse. Sitten kun asia ei enää ole ajankohtaine, eli olen saanut maallisen omaisuuteni muutettua uuteen kotiin, laitan koko ryhmän piiloon newsfeedistäni (tai SEO-ystävällisemmin: uutisvirrastani).

Helppoa. Nopeaa. Ja pääasiassa luen, kommentoin, postaan, jne. vain sitä sisältöä mikä minua milloinkin kiinnostaa. Parhautta!

Nykyään kiinnostaa kaikki wordpress niksipirkkajutut, ja sisällöntuotto. Vaikka minulla onkin jonkunlainen ymmärrys näistä, niin eipä ole kukaan täydellinen. On aihealuita joissa oppiminen ei lopu koskaan. Nämä 2 ovat juuri sellaisia aiheita.

Siksi laitoin kasaan tämän ryhmän: https://www.facebook.com/groups/topik.wordpress/

Ja sinne ovat tervetulleita ihan kaikki jotka:

Ryhmä wordpressistä kiinnostuneille.

Ryhmä wordpressistä kiinnostuneille.

  • Tekevät wordpress kotisivuja.
  • Jotka päivittävät wordpress-kotisivuja (eli oma saitti, tai blogi, on WP:ssä).
  • Ovat kiinnostuneita asentamaan saittinsa wordpressiin.
  • Miettivät että mitä sisältöä, minne, ja milloin sinne nettiin pitäisi tuottaa.

Ryhmän skouppi on siis varsin laaja, vaan niin ovat aiheetkin – ja kaikki liittyy kaikkeen.

 

Kivaa, pääsee kanssapakertajien kanssa jakamaan mielipiteitä lemppariteemoista, plugareista- yms 🙂