On jo tovin ollut suunnitteilla muuttaa tämä www.topik.fi MultiSiteksi. Se suunnitelma loikkasi eteenpäin siinä

Soile Sydän WordPress

Soile Sydän WordPress

vaiheessa kun sain varsin potentiaalisen liidin aikaan, ja varsin tyhjästä. Sunnuntaina sitten tein muutostyöt, sitten Veikkolaan PiskiPajalle kouluttamaan. Ja…. Koko sunnuntai yöhän siinä meni kun leikin uuden leluni kanssa.

Eli loin hakemistoja, tein sivuja. Tämä ikioma demoympäristöni ei ole koskaan valmis, mutta nyt se on jo niin hieno ja sivuja niin paljon että voin jo huokaista tyytyväisenä.

Tajusin sitten että voin käyttää näitä keksimiäni dummy-yrityksiä, joiden sivut ovat tällä demosaitillani, koulutustarkoitukseen. Koska ne ovat täysin mielikuvitukseni tuotosta, ei mitään kamalaa voi tapahtua vaikka ihmiset kävisivät katsomassa, kokeilemassakin, miltä tuntuisi hallinnoida eli ylläpitää omaa WordPress-sivua.

Tässä suora linkki Topikin MultiSite Demoympäristöön: http://topik.fi/multisite/

Ja tässä ovat ne dummyfirmat per 1.11.2016. Huomannet että mielikuvitukseni on kerta kaikkiaan valtaisan rikas…

http://topik.fi/hilavitkutin/
http://topik.fi/vitkuvatkutin/
http://topik.fi/merjanmarjat/
http://topik.fi/ristonravintola/

Luonnollisesti olen myös jo jonkun verran tuotteistanut MultiSite-palveluani: http://topik.fi/topik-multisite/hinnoittelu/

Dummysaitteja tulee koko ajan lisää, ja minulla on juuri neuvottelut kesken parin oppilaitoksen kanssa kurssituksesta. Joten todennäköisesti teen niille vielä oman kategoriansa.

Mikäli sinä bongaat tämän tekstin niin sinäkin voit pyytää tunnareita jollekin noista dummysaiteista, jotta pääset kurkkaamaan miltä se WordPress hallinta mahtaa näytää. Tämä onnistuu sähköpostitse: soile@topik.fi