Laatimispäivä 25.4.2018, päivitetty 30.7.2018

Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 mukainen GDPR tietosuojaseloste

ASIAKASREKISTERIN PITÄJÄ

Hustle IT Oy, y-tunnus 1096795-2

Jos sinulla tulee asiaa asiakasrekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä:
Soile Lukkarinen
Puhelin: +358 50 5066 664
Sähköposti: soile@topik.fi

ASIAKASTEKISTERIN NIMI JA KÄYTTÖTARKOITUS

Hustle IT Oy:n asiakasrekisteri.

Hustle IT Oy:n asiakasrekisteri on olemassa siksi, että yrityksen on mahdollista palvella asiakkaitaan. Hustle IT Oy ei lähetä henkilökohtaista markkinointiviestintää koskaan, kenellekään, jollei asiakassuhdetta ole syntynyt.

Hustle IT Oy viestii olemassa olevien yhteystietojen kanssa. Yhteystiedot ovat olemassa seuraavista syistä:

  • Kahden yrityksen välille, Hustle IT Oy ja asiakas, on syntynyt asiakassuhde. Eli palvelua on tilattu, palvelua on toimitettu ja tästä on muodostunut lasku. Tilauksen yhteydessä asiakas antaa suostumuksensa käyttää antamiaan yhteystietoja viestimiseen.
  • Asiakas on ottanut yhteyttä tiedustellakseen palveluiden toimittamista/hintaa/muuta vastaavaa Hustle IT Oy:ltä.

Rekisteristä löytyvät seuraavat tiedot: Yrityksen nimi, yhteyshenkilön etunimi ja sukunimi, annettu sähköpostiosoite ja puhelinnumero, y-tunnus, yrityksen osoite.

Näitä tietoja Hustle IT Oy ei luovuta eteenpäin, koskaan, kenellekään, missään muodossa.

ASIAKASREKISTERIN SÄILYTTÄMINEN

Asiakasrekisteri on tallennettu tietokoneen kovalevylle, ja backupkovalevylle. Nämä molemmat ovat vain rekisterin haltijan (Soile) käytössä, ja ovat salasanasuojattuja.

Asiakasyhteystetoja on lisäksi sähköpostissa (soile@topik.fi), sähköpostipalvelimella, tekstiviesteinä sekä tallennettuina puhelinnumeroina.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja ne voi halutessaan pyytää poistettavaksi. Ota näissä tarpeissa yhteys sähköpostitse.